Bespaar tijd en geld!

Personeelsadministratie


Het leiden van een bedrijf vergt heel wat energie en tijd. Daarom is het dus belangrijk dat je je als zaakvoerder kan focussen op jouw bedrijfsactiviteit. Wij nemen dus graag je personeelsbeheer uit handen zodat je je vooral kan toespitsen op jouw zaak.

 

Wij maken simulaties van de loonlast en kijken hoe we de lonen fiscaal kunnen optimaliseren. Onze mensen zijn op de hoogte van de wettelijke regels zoals bijdragen aan de overheid en extralegale voordelen.

Als werkgever heb je een grote verantwoordelijkheid tegenover jouw personeel. Een correcte verloning en een goed georganiseerd personeelsbeleid dragen bij tot een gezond werkklimaat en bepalen groot deel van het succes van jouw bedrijf. BUR.O biedt ondersteuning bij je personeels- en loonadministratie en bij de aanwerving of evaluatie van jouw werknemers. Verlies dus niet te veel tijd en schakel onze hulp in voor ondersteuning in je personeelsadministratie.

Loonadministratie


Gedaan met te laat ingediende aangiften en verkeerd ingevulde formulieren! Wij werken de administratieve achterstand in geen tijd weg. Wij zorgen er voor dat jouw loonadministratie weer op punt staat.

 

Er zijn enkele voordelen aan de ondersteuning van jouw loonadministratie.

Hieronder enkele van deze voordelen opgesomd.
 

 • Geen tijdsverlies

  • BUR.O verzorgt jouw administratieve en routinematige werkzaamheden waardoor je weer tijd krijgt om je te focussen op jouw bedrijfsactiviteiten.
    

 • Kostenefficiëntie

  • Het uitbesteden van de loonadministratie brengt geen hoge kosten met zich mee. Je wint tijd en BUR.O biedt een simpele en doeltreffende oplossing.
    

 • Voortgang en kwaliteit

  • Zoals eerder gezegd zijn onze mensen op de hoogte van de wettelijke regels zoals bijdragen aan de overheid en extralegale voordelen. Je salarisadministratie is bij ons dus in goede handen.

Wij kunnen tegen een stootje.

Contacteer ons!

Weststraat 116 - 8770 Ingelmunster

Laurence Carton

0477 / 71 70 02

laurence@bur-o.be

Valerie Debaere

0477 / 52 44 22

valerie@bur-o.be

Jobs

© 2016 by BUR-O. powered by fireflies

Interesse om ons team te vervoegen?info@bur-o.be