Voor bedrijven & ondernemers

Voor medewerkers & freelancers

Getuigenissen.

Ik doe nu terug de dingen die ik graag doe.

Pieter Van Assche
Sanitair Van Assche

Pieter Van Assche, zaakvoerder van Sanitair Van Assche, werkt al 5 jaar samen met bur.o.

Pieter wou graag af van de tijdrovende administratieve taken in zijn bedrijf en schakelde bur.o in voor een administratieve kracht. Hij kende bur.o via mond-aan-mondreclame, dus de keuze was gauw gemaakt. 

Intussen is Lore al 5 jaar aan boord van het sanitairbedrijf en die samenwerking verloopt uitstekend. “Lore komt een halve dag per week en neemt eigenlijk alle zaken uit handen die ik niet graag doe”, lacht Pieter.

Lore volgt o.a. de vorderstaten op, doet de facturatie, regelt alles qua verzekeringen en heeft nauw contact met het sociaal secretariaat. Zo kan Pieter zich ten volle focussen op zijn onderneming, terwijl zijn administratie in goede handen is.

“Lore was enorm snel ingewerkt, je voelt dat je samenwerkt met competente mensen en hierdoor was ik meteen volledig ontzorgd. Door de komst van Lore doe ik terug enkel terug de dingen die ik graag doe en Lore houdt van administratie, dus dat is een win-win”, aldus Pieter.

Gaelle neemt tal van administratieve taken uit handen die anders maar al te vaak bleven liggen.

Sarah Maes
Rendoo

Sarah Maes van Rendoo werkt al een tijdje samen met bur.o. Rendoo is gespecialiseerd in visuele vastgoedcommunicatie voor o.a. projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Het Rendoo-team bestaat intussen uit een 15-tal medewerkers en dit brengt heel wat administratie met zich mee.

Sarah, co-founder bij Rendoo, ging online op zoek naar een administratieve partner met meerdere mensen in dienst en stootte zo eerder toevallig op bur.o.

“Ik koos bewust voor een groter bedrijf omwille van de continuïteit. Intussen is Gaëlle al een tijdje flying office assistant bij ons. Ze werkt wekelijks 3,5 uur remote en neemt tal van administratieve taken uit handen die anders maar al te vaak bleven liggen tussen al het operationele werk door.”

Gaëlle staat bij Rendoo o.a. in voor een correcte betaling van leveranciers en freelancers. Ze volgt ook nauw de debiteuren op en doet het voorbereidend werk voor de boekhouder.

“Ik ben heel tevreden over de vlotte samenwerking met Gaëlle. Ik heb haar zelfs aangeraden aan een ander bedrijf hier uit de buurt, waar ze intussen ook aan de slag is.”

Een partnership met bur.o kwam als een geschenk uit de hemel vallen.

Peter Remerij
Floorever

Peter Remerij, managing director bij Floorever, leerde bur.o kennen via mond-tot-mondreclame van een van zijn vaste klanten. Als speciaalzaak in keramische tegels is het up-to-date houden van de belevingsshowroom een belangrijke en tijdrovende uitdaging, waardoor er dikwijls tijd te kort is voor het administratieve luik.

“bur.o stelde me voor aan Whitney en dit bleek meteen een match. Ze had al heel wat ervaring binnen de sector en met de softwareprogramma’s die we gebruiken. Hierdoor was ze razendsnel ingewerkt”, vertelt Peter.

“Outsourcing is voor mij als kleinschalig bedrijf de ideale oplossing om een aantal repetitieve administratieve taken uit handen te geven. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt telt,” aldus Peter.

Whitney werkt zowel remote als bij Floorever zelf. Ze verwerkt de verkoopfacturen in het facturatieprogramma en zorgt voor de input van alle aankoopfacturen in het boekhoudprogramma.

“Ik kan bur.o eigenlijk alleen maar aanraden, want dankzij Whitney kan ik mij nu veel beter focussen op wat ik het liefste doe: de creatie van nieuwe showroomconcepten, het projectmatig begeleiden van en conceptueel meedenken met onze klanten waardoor een partnership met bur.o als een geschenk uit de hemel kwam vallen”.

Dit is echt de perfecte oplossing om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Stefaan Verhelle
Eierhandel ’t Munckenei

Stefaan Verhelle runt samen met zijn vrouw Hermine Steenhuyse het legkippenbedrijf De Kloosterbeekhoeve en eierhandel ’t Munckenei in Wingene. Al meer dan twintig jaar verpakken en verdelen ze hun eigen eieren, maar ook die van partners. Zo zorgen ze voor heel wat lekkere en verse eitjes op honderden keukentafels.

2 jaar geleden investeerde ’t Munckenei fors in een nieuwe loods en sorteermachine. Een investering die duidelijk loont, want de workload is enorm toegenomen. Hierdoor hadden noch Stefaan noch zijn vrouw nog tijd voor facturatie en andere administratieve taken. Stefaan schakelde daarom de hulp in van bur.o.

“Ik kende bur.o eigenlijk enkel van social media, maar ik had er meteen een goed gevoel bij. Trui van bur.o is voor ons een geschenk uit de hemel. Ze heeft een echte hands-on mentaliteit en pakt onze facturatie efficiënt aan, vertelt Stefaan. “Voor ons veiligheidsdossier deden we ook een beroep op bur.o. Hiervoor kregen wij Tine toegewezen, die enorm veel expertise heeft in deze materie.”

’t Munckenei heeft inmiddels een fulltime administratieve hulp aangeworven, maar deze wordt nog steeds bijgestaan door Trui die zich op de boekhouding concentreert. De twee dames blijken een ideale tandem.

“Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met bur.o. We denken er zelfs over na om via hen een kwaliteitsverantwoordelijke aan boord te halen. Nu beseffen we dat we al veel langer freelance ondersteuning hadden moeten inschakelen, want dat is echt de perfecte oplossing om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.”

Ik omarmde anderhalf jaar geleden outsourcing, wat resulteerde in aangepaste processen en een diversiteit aan specialisten die naadloos samenwerken.

Guy Schramme
Schramme Industries

Anderhalf jaar geleden ben ik voor meerdere functies structureel en uit volle overtuiging op de kar van de outsourcing gesprongen.
Onze interne processen werden aangepast aan deze nieuwe werkwijze en nu heb ik een diversiteit van specialisten aan boord die nauwgezet samenwerken met de interne collega’s en een echte steun zijn in deze veeleisende wereld.

Bur.o “levert” mij twee Flying Office Assistants, elkeen met eigen specifieke competenties, en bewijst hier in één dossier alle voordelen van deze vorm van samenwerking, namelijk het comfort van een ware specialist per vakdomein en toch blijvend de kosten onder controle te kunnen houden.

De snelheid waarmee beiden zich ingewerkt hebben is verbluffend. Het gebeurde gewoon, zonder enige rimpel in de werking.

Ik waardeer de flexibele aanpak van bur-o en de boekhoudondersteuning tijdens mijn gezondheidsproblemen.

Vanessa Willaert
De Wasbeer

Vanessa Willaert runt samen met haar echtgenoot De Wasbeer: diverse carwashes en tankstations in regio Roeselare.

“Ik leerde Laurence van bur.o kennen tijdens een netwerkgroep. Ik had al meteen interesse in de flexibele aanpak omdat ik zelf bij De Wasbeer geen nood heb aan fulltime ondersteuning bij de boekhouding, maar wel aan iemand voor enkele uren per week. Ik hakte pas definitief de knoop door toen ik te kampen kreeg met gezondheidsproblemen”, aldus Vanessa.

Michelle van bur.o werkt sinds juni 2023 voor De Wasbeer. Zij boekt facturen en boekverrichtingen in en dit voor 3 verschillende vennootschappen.
“De samenwerking loopt echt fantastisch. Ook al werkt Michelle hoofdzakelijk remote, alles is steeds picobello in orde. Ze was ook enorm snel ingewerkt, vooral door haar boekhoudkundige achtergrond”, vertelt Vanessa enthousiast.

“Ik raad bur.o bij iedereen aan. Dit omwille van de flexibele aanpak, de transparante facturatie en de professionaliteit.”

Wij schakelden bur.o in na een datacrash van ons boekhoudsysteem en kregen dezelfde avond al een oplossing. De tijdelijke collega was heel vakbekwaam en was een perfecte hulp. Zeker onder de tijdsdruk die er was.

Barbara Callewaert
Callewaert

Toen hun boekhoudkundig pakket crashte en alle data verloren ging, deed Callewaert in allerijl beroep op bur.o. Een goede zet, want de tijdelijke boekhoudkundige werkkracht was niet alleen efficiënt, haar grondige expertise en professionalisme waren absolute troeven.

Als erkend installateur voert familiebedrijf Callewaert tal van industriële elektriciteitswerken uit voor kleine kmo’s of grote internationale bedrijven. Callewaert werd getroffen door een datacrash van hun boekhoudkundig systeem. “Geen lachertje als je weet hoeveel transacties daarin verwerkt zitten en we alles zo snel mogelijk terug op de rails moesten krijgen voor de jaarafsluiting”, vertelt zaakvoerder Barbara Callewaert.
Vanuit haar rol als co-voorzitter van Unizo Leiekracht was Barbara al bekend met bur.o, die deel uitmaakt van de groep. “Ik heb geen seconde geaarzeld. De dag van de crash contacteerde ik bur.o en nog dezelfde avond was al een oplossing in de maak. Een week later startte de tijdelijke werkkracht bij ons. Van snelle service gesproken.”

Gedurende zo’n drie maanden deed Callewaert een beroep op bur.o. “De tijdelijke collega werkte nauw samen met onze interne boekhoudkundige onder een stevige tijdsdruk”, gaat Barbara verder. “Al vormde dat voor de bur.o-medewerker geen probleem. Ze kende haar stiel door en door, ging vlot aan de slag met ons nieuw boekhoudprogramma en er was meteen een klik met het bedrijf. Naast input van data, verifieerde ze ook de controleposten.”

“De samenwerking verliep heel vlot. De bur.o-collega werkte autonoom, bijzonder professioneel en uiterst discreet. Dat laatste vind ik echt belangrijk, want het gaat toch om gevoelige, vertrouwelijke informatie die je deelt met een externe werkkracht. Ik kan bur.o dan ook ten stelligste aanraden aan eenieder die nood heeft aan tijdelijke administratieve ondersteuning.”

Toen onze interne medewerker plotseling uitviel, sprong Laurence van bur.o direct in om het administratieve werk over te nemen, waardoor een last van mijn schouders viel.

Veerle Sentobin
De Piloten

“Toen onze interne bediende met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis, was het even slikken. Een administratief medewerker is een vertrouwenspersoon. Toen ik Laurence aan de lijn had, heeft ze direct gehandeld. Lore kwam een paar dagen later al om de rappels te versturen.
Met een discrete houding en altijd voortdoen, heeft Lore een pak van mijn schouders gehaald. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad het iedereen aan.

Doe waar je goed in bent en laat het administratieve over aan mensen die het ook graag én goed doen, dan heb je zelf veel meer energie voor andere zaken.”

Bur.o biedt niet alleen snelle inzetbaarheid, maar luistert ook nauw naar onze behoeften en levert medewerkers die perfect passen bij onze bedrijfscultuur.

Johan Coghe
Vanatex

“Ik leerde Laurence Carton van bur.o kennen via BNI Kortrijk. Ik merkte meteen een heel professionele aanpak. Toen we een aantal jaar geleden nood hadden aan iemand om onze boekhouding op punt te zetten en onze debiteuren op te volgen, contacteerde ik zonder aarzelen bur.o.

Met Lore hadden we meteen een goede match.
Het voordeel aan de outsourcing van bur.o is de snelle inzetbaarheid van de mensen. Zo ben je als zaakvoerder meteen ontzorgd. Maar bur.o luistert in de eerste plaats heel goed naar onze noden en stuurt een persoon die 100% matcht met de bedrijfscultuur.

We deden nog een tweede keer beroep op bur.o toen we zelf extra handen nodig hadden bij de overgang naar een nieuw ERP-systeem. Esaya nam 1 voormiddag per week taken uit handen zodat ik me op mijn business kon concentreren.

Mocht er in de toekomst nog nood zijn aan een tijdelijke medewerker, doe ik meteen terug beroep op bur.o.”

Bur.o biedt flexibele ondersteuning die perfect aansluit bij de behoeften van een startup, waardoor ik me volledig kan concentreren op mijn kernactiviteiten.

Inge Louf
OY Care

Onderneemster Inge Louf leerde Laurence Carton van bur.o kennen op een netwerkevent. Beide dames geraakten aan de praat over de uitdagingen van het ondernemerschap en daar kwam ook een succesvolle samenwerking uit.

Inge runt namelijk samen met haar 2 zonen het beautymerk OY Care en daar komt heel wat administratie bij kijken. Als zaakvoerster van een startup vond ze het dan ook belangrijk om op flexibele basis versterking te krijgen. Intussen heeft ze al meer dan een jaar een administratieve hulp via bur.o.

“Esaya voert haar taken remote uit en dat werkt prima voor mij”, aldus Inge. “Ik werk nu al geruime tijd met haar samen en dat loopt heel vlot. Esaya was bovendien al vertrouwd met ons boekhoudprogramma Exact Online, waardoor ze in een mum van tijd ingewerkt was.”

Esaya voert heel wat voorbereidende taken voor de boekhouding uit en ontzorgt Inge bij allerhande andere administratieve zaken. Hierdoor kan Inge zich ten volle focussen op haar kernactiviteit, wat haar business alleen maar ten goede komt.

“Omwille van de flexibiliteit en het kostenbesparende aspect kan ik bur.o alleen maar aanraden aan andere ondernemers. De mensen die ze in huis hebben, zijn echte experts die hun taak perfect uitvoeren.”

Bur.o heeft ons al een half jaar administratief ondersteund. Vanaf het begin was het duidelijk: ze zijn een enorme meerwaarde voor onze zaak. Dank voor de samenwerking!

Andries Froyman
Sanifro

bur.o zorgt nu reeds een half jaar voor administratieve ondersteuning bij Sanifro bvba. “Al vanaf het begin was het zeer duidelijk, bur.o was voor onze zaak een hele grote meerwaarde. Bij deze nogmaals dank voor de aangename samenwerking!”

Bur.o is onze aanbeveling voor tijdelijke (her)organisatie van bedrijfsadministratie. Altijd succesvol, klanten zijn zeer tevreden. Wij dus ook.

Herman Hillaert
QP Consult

“QP Consult geeft bedrijfsleiders advies om hun bedrijfsorganisatie continu te verbeteren. Vaak botsen we hier dan ook op de bedrijfsadministratie… meestal een ‘uitdaging’…”, aldus Herman Hillaert.

“Reeds enkele jaren bevelen wij bur.o aan om de bedrijfsorganisatie, tijdelijk, te (her)organiseren en zo de bedrijfsleider te helpen zijn organisatie te optimaliseren.
Tot op heden altijd met succes!!! Klanten zijn steeds weer zeer tevreden over het resultaat.
Hartelijk dank Isabel en Laurence!”

Met bur.o vonden we snel en professioneel boekhoudkundig talent. Hun aanpak is een enorme troef voor ons bedrijf.

Isabelle Vancraeynest
Goldman

Goldman uit Ingelmunster is een totaalleverancier non-food voor horeca en grootkeuken. Het familiebedrijf groeide uit tot een uiterst veelzijdige groothandel in professioneel keukenmateriaal. Ze bieden kwalitatieve oplossingen voor horeca, hospitality, bedrijven, traiteurs en grootkeukens zoals scholen, ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Toen de eigen boekhouder uitviel door ziekte, gingen bestuurders Laurence Vuylsteke en Isabelle Vancraeynest op zoek naar een tijdelijke oplossing. Via via hadden ze van bur.o al positieve signalen opgevangen, dus was hun keuze snel gemaakt. Bo startte in het voorjaar bij hen op en was enorm snel ingewerkt.

“Ik vind het een enorme troef dat de opstartfase snel verliep. Wij hadden dringend nood aan een boekhoudkundig talent en Bo bleek de perfecte match”, vertelt Isabelle.

Bo verricht een breed scala aan administratieve taken zoals controle en inboeken van aankoopfacturen, verwerking CODA-bestanden, debiteurenbeheer en btw-aangifte.

“Wij zijn enorm tevreden over bur.o. Hun snelle, professionele aanpak is voor ons een enorme plus en daarom kan ik bur.o alleen maar aanraden aan andere kmo’s”, aldus Isabelle.

Kwalitatieve ondersteuning in drukke tijden is cruciaal. Met bur.o vonden we snel expertise die naadloos integreerde in ons team.

Simon Alleman
All-Bouw

“Iedereen kent wel de periode waarin het te druk wordt en de administratie eronder begint te lijden. Je hebt snel nood aan kwalitatieve ondersteuning.

2 jaar geleden was dit het geval bij ons. De interne accountant kon het werk niet meer aan. We deden beroep op bur.o en binnen een paar weken hadden we 2 halve dagen per week administratieve ondersteuning.

Het was niet zomaar ondersteuning: Valerie was ruim een jaar – 2 halve dagen per week – deel van ons team. Het viel ons op dat we vrijwel geen uitleg dienden te geven over de jobinhoud. De courante softwarepakketten zijn gekend, de administratieve verwerking van facturen verliep foutloos én bijzonder discreet.”

“Bur.o vormde naadloos de brug in de overgangsperiode van een vertrekkende en nieuwe werknemer”

Daphne Vermeersch
Balta Group

“Ik kan bur.o ten zeerste aanbevelen! Zij hebben enkele weken de brug gevormd tussen een vertrekkende werknemer en een nieuwe werknemer.

Hun service was een voltreffer, alsook de kennis én dynamische, flexibele persoonlijkheid van de betrokkene.”

Bur.o neemt moeiteloos taken over in onverwachte situaties, een ware steun in plotselinge veranderingen.

Bart Vandeghinste
Belvent

“Nadat er onverwacht een medewerker wegviel, hebben wij bur.o gecontacteerd om enkele taken over te nemen. Ze hebben onmiddellijk begrepen wat er nodig was en waren heel snel mee met ons verhaal.”

Bur.o: altijd paraat, van administratieve huzarenstukjes tot snelle oplossingen. Laurence en Valerie, echte toppers in vakmanschap én menselijkheid!

Alexandre Ameye
Pralineur Van Coillie

“Winkeldame ziek, productieverantwoordelijke in quarantaine, inpakster ziek en chocolatier in revalidatie… Veel tijd om administratief de bestellingen logistiek rond te krijgen schiet er
niet over.

Met enkele duizenden pakketten te versturen deze week was de aanmaak van verzendlabels
een huzarenstukje.

Hallo Valerie…HELP! Nog geen uurtje later rolden de adreslabels uit onze printer.

Weinig werk, minder administratieve ondersteuning. Meer werk, meer administratieve ondersteuning. Meer of minder maar altijd van hetzelfde hoge niveau.

Bedankt Laurence en Valerie om bur.o uit te vinden. Jullie zijn echte toppers in jullie vak maar ook als mensen!”

Met bur.o vonden we de perfecte match voor flexibele administratieve ondersteuning. Isabel is niet alleen efficiënt, maar ook een volwaardig teamlid.

Mieke Verkest
Ramen & Deuren De Boever

“Ik ging online op zoek naar een freelance administratieve kracht omdat we nood hadden aan een flexibele hulp op het vlak van administratie en facturatie. Een fulltime medewerker hadden we niet meteen nodig, wel een multi-inzetbare persoon die één keer per week kan bijspringen.

Zo kwam ik bij bur.o terecht. Het eerste contact verliep vlot en al snel werd Isabel aan ons voorgesteld. Dit bleek meteen een schot in de roos. Als kleine KMO hebben wij meestal niet de tijd om veel opleidingen te voorzien, maar dat was geen probleem voor Isabel. Ze werkte zich razendsnel in en was ook al vertrouwd met enkele van onze programma’s. Haar hands-on mentaliteit komt goed van pas bij ons.

Isabel werkt een halve dag per week bij De Boever en is verantwoordelijk voor facturatie en nacalculatie. Ze brengt ook de premiedocumenten in orde.

We zien haar eigenlijk niet als een externe medewerker, ze maakt deel uit van ons team en wordt ook uitgenodigd voor teambuildings en andere personeelsactiviteiten.

Ik zou dus zeker bur.o aan andere ondernemers aanraden indien je op zoek bent naar administratieve ondersteuning. Bij ons was er natuurlijk onmiddellijk een goede match, maar ik vermoed dat dit door de professionele aanpak en de goede omkadering van bur.o wel overal het geval is. Wij kunnen alvast Isabel niet meer missen.”

Met bur.o vond ik flexibele en leergierige ondersteuning in Sylvie. Hun aanpak, alsof het hun eigen zaak is, was geruststellend.

Tim Dierynck
Advocaat

“Min of meer een jaar geleden besliste ik om bur.o te contacteren. Het was immers de bedoeling om bij intrede in mijn nieuw kantoor ook te starten met een administratieve kracht.

Isabel stelde me Sylvie voor. Sylvie kwam eerst op gesprek en ik legde haar uit wat haar taken zouden zijn. In november ging zij van start. Sylvie was leergierig en leerde snel.

Het grote voordeel van bur.o is echter de flexibiliteit: een halfuur vroeger of later komen, geen probleem. Een andere dag komen, geen probleem. Corona? Men kijkt wat kan gedaan worden van thuis uit.
Als ondernemer is het wel een geruststelling als je vaststelt dat iemand in jouw zaak werkt alsof het voor zichzelf zou zijn.

Vanaf september 2022 breekt er alweer een nieuw tijdperk aan. Ik werf mijn eerste werknemer, mijn echtgenote, aan waardoor de samenwerking met bur.o voorlopig wordt beëindigd.

Ik hou er echter goeie herinneringen aan over en zal niet nalaten jullie verder aan te bevelen. Heb je een administratieve kracht nodig op korte, middellange of lange termijn? bur.o is jouw partner!”

"Een verademing: mijn administratie toevertrouwen aan bur.o. Een stap die ik eerder had moeten zetten."

Joeri Verbrugghe
Parketline

“Het was een verademing om mijn administratie toe te kunnen vertrouwen aan een ander en eindelijk weer vooruit te kunnen. Een stap die we al veel eerder hadden moeten zetten en die ik zeker kan aanbevelen.”

Bur.o reageerde snel op een plotse behoefte, toonde flexibiliteit en toewijding gedurende de hele opdracht.

Jonathan Ampe
Haelvoet

“Bij het plotse vertrek van een medewerker bleek de opzegperiode uiterst kort te zijn en was er heel dringend nood aan een tijdelijke oplossing. bur.o heeft onmiddellijk voor een oplossing gezorgd en bleef ook uiterst flexibel en toegewijd wanneer de opdracht langer bleek uit te vallen dan verwacht.”

Bur.o is een verlichting in donkere tijden. Efficiënt, ondersteunend en bevrijdend, zodat jij je kunt concentreren op groei.

Karen Pollefeyt
Beweegpunt Izegem

“Lockdown eind oktober 2020, voor een tweede keer… diepe zucht! Twijfel, zorgen, vanalles aan je hoofd… Even geen zin meer in veel dingen… en al zeker niet om alle papierwerk rond premies en overbruggingsrecht. Telefoon nemen, belletje naar Laurence en een beroep gedaan op bur.o.

Het is zo eenvoudig, zo efficiënt en het helpt je echt. Na 2 korte overlegmomenten met Isabel is al het papierwerk in orde. Betalingen en vergoedingen komen voor elkaar en alvast een zorg minder! Zo kon ik me volledig blijven focussen op de uitbouw van het online platform.

Ik vertel het alvast aan alle collega’s in dezelfde situatie, die moedeloos aan het worden zijn.
Laat je helpen, het is niet erg, het is niet zwak… integendeel, het maakt energie vrij die we o zo nodig hebben om deze periode te overbruggen.

Dankjewel Laurence, Isabel en team bur.o!”

De samenwerking met bur.o bevalt uitstekend. Isabel is stipt, nauwkeurig, verantwoordelijk, leergierig en professioneel. Een waardevolle kracht in ons team.

Carine Deschryvere
Partners in Accountancy

“Bij deze kunnen wij U melden dat wij heel tevreden zijn betreffende de samenwerking met bur.o.

Isabel is stipt, werkt nauwkeurig, neemt haar verantwoordelijkheid op, en is enorm leergierig. Ze werkt haar taken professioneel af en doet niets als ze niet zeker is dat het juist is.

Ze werkt heel goed samen met de collega’s en vraagt hulp daar waar nodig is. Wij denken ook dat de invulling der taken haar ligt en ze het graag doet. Dus zijn wij een heel tevreden klant.”

Bur.o onderscheidt zich met professionaliteit en enthousiaste medewerkers. Van offerte tot opdrachtbeëindiging, kwaliteit is gegarandeerd. Een betrouwbare keuze voor ondernemers en accountants.

Dieter Bonte
Decupere & Partners

“Wij hebben al met heel wat freelancers samen gewerkt voor wat de ondersteuning inzake administratie betreft. Bur.o springt er echter uit met hun professionele aanpak en hun enthousiaste medewerkers.

Bur.o staat voor kwalitatief administratief werk en dat trekt men over de ganse lijn door, vanaf de eerste aanvraag van een offerte t.e.m. de beëindiging van een opdracht.

Zowel als ondernemer, maar ook als externe accountant van de ondernemer, kan u op uw beide oren slapen. Zowel bij onze eigen klanten als bij Decupere & Partners doen wij beroep op de mensen van bur.o en alle personen die met hen samen werken, zijn laaiend enthousiast.

Laurence, ik wens je te bedanken voor de fijne samenwerking tot op heden en hoop in nog vele dossiers met jullie te mogen samenwerken!”

Geweldig! Ondersteuning die onmisbaar is en snel nieuwe dingen oppakt.

Veronique Blouwe
APB Vonk

“Alles verloopt super!! Echt iemand die heel vlug nieuwe dingen leert, inzicht heeft in processen … Ja, ik zou ze niet meer willen missen. Alvast hartelijk dank voor de ondersteuning!”

Bur.o biedt cruciale administratieve ondersteuning, nauwkeurigheid in facturering en waardevolle bedrijfsadviezen, op maat van ons bedrijf en flexibel tijdens piekmomenten.

Alexandre Ameye
Pralineur Van Coillie

“Wat betekent bur.o voor ons? Bur.o is 4u administratieve ondersteuning per week, de mogelijkheid om alle administratie intern te kunnen behandelen, de mogelijkheid om wekelijks een update ter beschikking te hebben waardoor we meer dan ooit tevoren exact weten waar we staan, bur.o is op twee oren slapen dat leveranciers factureren wat er op de offerte stond (een weetje; gemiddeld kunnen we maandelijks 1 week bur.o betalen door het nazicht van aankoopfacturen), bur.o denkt mee op maat van je bedrijf, zo krijg je er gratis de vele adviezen bij.

Door de ervaring die de bur.o-ladies hebben in vele andere bedrijven, krijg je tips die je van een interne administratief bediende nooit kan krijgen.

In de chocolaterie hebben we enorm veel pieken, volgens de seizoenen, in werk. Het zalige voordeel is dat bur.o ook meegaat in deze pieken.

Kortom, dankzij bur.o kunnen we als kleine KMO een administratie op poten zetten waar heel veel grotere bedrijven enkel maar kunnen van dromen.”

Evelyne heeft een topprestatie geleverd dankzij haar werkkracht, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en snelle overname van nieuwe taken tijdens dit drukke seizoen.

Nico Roose
BRUSTOR

“Nogmaals een grote pluim op de hoed van Evelyne die bij ons een topprestatie heeft neergezet. Haar werkkracht, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en snelle opname van nieuwe taken heeft ons geholpen tijdens dit druk seizoen.”

Met bur.o vonden we snel en flexibel de nodige ondersteuning voor onze deadline. Isabel en Audrey leverden uitstekend werk!

Hilde Vanhaelewijn
Viamundi – Coach Partners

“Toen wij in oktober vorig jaar volop bezig waren aan de voorbereiding van onze nieuwe inspiratiegids voor groepen, merkten wij al snel dat we serieus in tijdsnood zouden komen.

Teksten schrijven, fotomateriaal zoeken, contacten leggen met leveranciers zoals restaurateurs, musea, bezienswaardigheden, gidsen,… en dan van dit alles één pakket maken en er de juiste prijs op zetten voor een groep van 25, 30, 35, 40 of meer personen… We hadden nog heel wat te doen én we hadden een deadline te respecteren…

Wat nu? We hadden handen tekort om alles zelf te doen maar anderzijds was er ook weer niet zoveel werk dat we een interim konden inschakelen voor een
week of langer. Bovendien lag het werk wat gespreid in de tijd dus hadden we iemand nodig die enkele weken telkens voor een paar uur kon inspringen.

Gelukkig is Isabel sedert september vorig jaar lid geworden bij ons in BNI. Zo leerde ik via een 1 op 1 gesprek met Isabel hoe de werking van bur.o precies in elkaar zat. Kort na ons 1 op 1 gesprek nam ik al contact op met Isabel met de vraag hoe snel ze versterking konden voorzien voor ons administratief werk bij Viamundi. Wel, heel snel, zelfs sneller dan wat Isabel beloofde. Al meteen de week erna was Audrey paraat in ons kantoor. Dat was nog eens kort op de bal spelen. Echt super van jou, Isabel!

Audrey deed haar werk enorm vlot. Veel uitleg was er niet nodig, ze was direct mee in het verhaal en zorgde ervoor dat al onze Excel files met de prijscalculaties helemaal op punt stonden. Een grote stap vooruit richting deadline voor de brochure was dat.

Dankjewel Isabel, jullie hebben bij bur.o prima werk geleverd. Audrey was een aangename aanwinst in ons kantoor al was het dan slechts voor een half dagje voor enkele weken.

Ik kan iedereen die wel eens met zijn handen in zijn haar zit wat administratie betreft, met een gerust hart aanbevelen om bur.o in te schakelen, je zal jezelf afvragen waarom je hier niet eerder aan had gedacht!”

Hoe kunnen we jou helpen?

Voor enkele uren of voltijds.
Laat ons weten hoe we je het best kunnen helpen.

Privacy

1. Inleiding

BUR.O met vestiging in 8531 in Hulste en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer BE 0653.960.934 hecht veel belang aan een veilige, transparante en vertrouwelijke verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens. 

In het bijzonder willen wij de gegevens van o.a. onze klanten, onderaannemers en leveranciers beschermen tegen onder meer verlies, lekken, fouten, onterechte toegangen of onrechtmatige verwerkingen. 

Wij willen u door middel van dit privacybeleid informeren over de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens. Wij vragen dat u dit privacybeleid aandachtig leest, vermits deze essentiële informatie bevat over hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en waarvoor. 

Door het meedelen van uw persoonsgegevens verklaart u uitdrukkelijk kennis te hebben genomen van dit privacybeleid en gaat u er eveneens uitdrukkelijk mee akkoord, alsook met de verwerking zelf.

2. Toepassingsgebied

Dit privacybeleid heeft betrekking op alle diensten die door ons worden verstrekt en in het algemeen op alle activiteiten die wij uitvoeren.

3. Verwerkingsverantwoordelijke en haar verbintenissen

BUR.O, met maatschappelijke zetel te 8531 Hulste en met ondernemingsnummer BE 0653.960.934, is de verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens. Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij de Belgische regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“GDPR”) vanaf haar inwerkingtreding op 25 mei 2018.

4. Persoonsgegevens

Naargelang uw activiteiten en uw relatie tot onze onderneming, deelt u ons de volgende persoonsgegevens mee: uw identiteits- en contactgegevens (naam, aanspreektitel, adres, e-mailadres, telefoon-en gsm-nummer). Wij wijzen u er vriendelijk op dat u de verantwoordelijkheid draagt voor alle gegevens die u ons verstrekt en dat wij vertrouwen op de juistheid ervan. Indien uw gegevens niet meer up-to-date zouden zijn, verzoeken wij u ons dit per kerende te melden. U bent niet verplicht om uw persoonsgegevens mee te delen, maar u begrijpt dat het verlenen van bepaalde diensten of het samenwerken onmogelijk wordt wanneer u niet instemt met de verzameling en verwerking eraan.

5. Verwerkingsdoeleinden en rechtsgrond

5.1 Klantgegevens

In het kader van onze dienstverlening en onze activiteiten verzamelen en verwerken wij de identiteits- en contactgegevens van onze klanten en opdrachtgevers, hun personeel, medewerkers, aangestelden en andere nuttige contactpersonen. De doeleinden voor deze verwerkingen zijn de uitvoering van de overeenkomsten met onze klanten, het klantenbeheer, de boekhouding en direct marketingactiviteiten zoals het toesturen van promotionele of commerciële informatie. De rechtsgronden zijn de uitvoering van de overeenkomst, het vervullen van wettelijke en reglementaire verplichtingen (zoals bijvoorbeeld de 30bis-aangifte van werken) en/of ons gerechtvaardigd belang.

5.2 Gegevens van leveranciers en onderaannemers

Wij verzamelen en verwerken de identiteits- en contactgegevens van onze leveranciers en onderaannemers, evenals hun eventuele (sub)onderaannemer(s), hun personeel, medewerkers, aangestelden en andere nuttige contactpersonen. De doeleinden van deze verwerkingen zijn de uitvoering van deze overeenkomst, het beheer van de leveranciers/onderaannemers, de boekhouding en direct marketingactiviteiten zoals het toesturen van promotionele of commerciële informatie. De rechtsgronden zijn de uitvoering van de overeenkomst, het vervullen van wettelijke en reglementaire verplichtingen en/of ons gerechtvaardigd belang (zoals voor direct marketing). Voor direct marketingactiviteiten per e-mail (zoals een nieuwsbrief of uitnodiging voor events) zal steeds de toestemming worden gevraagd en kan deze ook op elk moment worden ingetrokken.

5.3 Gegevens van personeel

Wij verwerken de persoonsgegevens van onze werknemers in het kader van ons personeelsbeheer en de loonadministratie.

5.4 Andere gegevens

Naast de gegevens van klanten, leveranciers/onderaannemers en personeel verwerken wij ook persoonsgegevens van anderen, zoals mogelijke nieuwe klanten/prospecten, nuttige contacten binnen onze sector, netwerkcontacten, contacten van deskundigen, enz. De doeleinden van deze verwerkingen zijn in het belang van onze activiteiten, direct marketing en public relations. De rechtsgrond is ons gerechtvaardigd belang of in sommige gevallen de uitvoering van een overeenkomst.

6. Duur van de verwerking

De persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de (al dan niet contractuele) relatie die wij met u hebben. Klantengegevens en gegevens van leveranciers of onderaannemers zullen in elk geval na een termijn van 10 jaar na de beëindiging van de overeenkomst of het project uit onze systemen worden verwijderd, behoudens voor wat betreft deze persoonsgegevens die wij op basis van specifieke wetgeving langer moeten bewaren of in geval van een lopend geschil waarvoor de persoonsgegevens nog noodzakelijk zijn.

7. Rechten

In overeenstemming en onder de voorwaarden van de Belgische privacywetgeving en de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming delen wij u mee dat u over de volgende rechten beschikt:

  • Recht op toegang en inzage: u heeft het recht om kosteloos kennis te nemen van de gegevens die wij over u hebben en na te gaan waarvoor deze worden aangewend.
  • Recht op rectificatie: u heeft het recht om rectificatie (verbetering) van uw onjuiste persoonsgegevens te verkrijgen, evenals om onvolledige persoonsgegevens te vervolledigen.
  • Recht op gegevenswissing of beperking: u heeft het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens te wissen of de verwerking ervan te beperken in de omstandigheden en onder de voorwaarden zoals bepaald door de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij kunnen de gegevenswissing of beperking weigeren van enige persoonsgegevens die voor ons noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting, de uitvoering van de overeenkomst of ons gerechtvaardigd belang, en dit zolang deze gegevens noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld.
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens: u heeft het recht de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt, in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen. U heeft het recht deze gegevens over te dragen aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht van bezwaar: u heeft het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wegens ernstige en legitieme motieven. Gelieve er evenwel rekening mee te houden dat u zich niet kan verzetten tegen de verwerking van persoonsgegevens die voor ons noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting, de uitvoering van de overeenkomst of ons gerechtvaardigd belang, en dit zolang deze gegevens noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor zij werden verzameld.
  • Recht van intrekking van de toestemming: Indien de verwerking van de persoonsgegevens is gebaseerd op de voorafgaande toestemming, beschikt u over het recht deze toestemming in te trekken. Deze persoonsgegevens zullen dan enkel nog verwerkt worden indien wij hiervoor over een andere rechtsgrond beschikken.
  • Automatische beslissingen en profilering: wij bevestigen dat de verwerking van de persoonsgegevens geen profilering omvat en dat u niet aan volledige geautomatiseerde beslissingen wordt onderworpen.

U kan voormelde rechten uitoefenen door u te wenden tot de zaakvoerders van BUR.O op het nummer 0032 477 71 70 02 of via e-mail: info@bur-o.be.

Wij stellen alles in het werk om op een zorgvuldige en legitieme manier om te gaan met uw persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving. Indien u desalniettemin van oordeel bent dat uw rechten geschonden zouden zijn en u binnen onze onderneming voor uw bezorgdheden geen gehoor zou vinden, staat het u vrij een klacht in te dienen bij:

Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
Tel. 02 274 48 00
Fax. 02 274 48 35
E-mail: commission@privacycommission.be

U kan zich bijkomend richten tot een rechtbank wanneer u meent dat u schade zou lijden als gevolg van de verwerking van uw persoonsgegevens.

8. Doorgifte aan derden

Bepaalde persoonsgegevens die door ons worden verzameld, zullen worden doorgegeven aan en mogelijk verwerkt worden door derde dienstverleners, zoals onze IT-leverancier, boekhouder, ….

Het is mogelijk dat één of meer van bovenvermelde derde partijen gelokaliseerd zijn buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”). Er zullen evenwel alleen persoonsgegevens worden doorgestuurd naar derde landen met een passend beschermingsniveau.

De werknemers, managers en/of vertegenwoordigers van de hierboven vermelde dienstverleners of instellingen en de gespecialiseerde dienstverleners door hen aangesteld, dienen de vertrouwelijke aard van uw persoonsgegevens te respecteren en kunnen deze gegevens enkel gebruiken voor de doeleinden in het kader waarvan zij werden verstrekt.

Indien nodig kunnen uw persoonsgegevens worden doorgegeven aan andere derde partijen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer wij geheel of gedeeltelijk gereorganiseerd zouden worden, onze activiteiten zouden worden overgedragen of indien wij failliet verklaard zouden worden. Ook is het mogelijk dat persoonsgegevens moeten worden doorgegeven ingevolge een gerechtelijk bevel of om te voldoen aan een bepaalde wettelijke verplichting. Wij zullen in dat geval redelijke inspanningen leveren om u voorafgaand te informeren over deze mededeling aan andere derde partijen. U zal evenwel erkennen en begrijpen dat dit in bepaalde omstandigheden niet altijd technisch of commercieel haalbaar is of dat er mogelijk wettelijke beperkingen van toepassing kunnen zijn.

Wij zullen uw persoonsgegevens in geen geval verkopen of commercieel ter beschikking stellen aan direct marketingbureaus of gelijkaardige dienstverleners, tenzij met uw voorafgaande toestemming.

9. Technische en organisatorische maatregelen

Wij nemen de nodige technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens volgens een afdoend veiligheidsniveau te verwerken en deze te beschermen tegen vernietiging, verlies, vervalsing, wijziging, niet-toegestane toegang of kennisgeving per vergissing aan derden, evenals elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens. In geen geval kan BUR.O aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

10. Toegang tot derden

Met het oog op de verwerking van uw persoonsgegevens, verlenen wij toegang tot uw persoonsgegevens aan onze werknemers, medewerkers en aangestelden. Wij garanderen een gelijkaardig niveau van bescherming door contractuele verplichtingen tegenstelbaar te maken aan deze werknemers, medewerkers en aangestelden, die gelijkaardig zijn aan dit privacybeleid.

11. Nog vragen?

Indien u na het lezen van dit privacybeleid verdere vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens, kan u contact opnemen met BUR.O op, hetzij per post naar Klein Harelbekestraat 1A, 8531 Hulste of per email aan info@bur-o.be.