Advies en (tijdelijke) hulp bij administratief werk,
dankzij onze administratieve secretaresses of administratieve duizendpoten!

Te veel administratief werk? Moet je vaak talloze details monitoren? Heb je niet genoeg tijd om je te concentreren op jouw kernactiviteiten? Als zaakvoerder gaat al je energie sowieso naar je bedrijf. Maar je kan niet op de hoogte zijn van alles natuurlijk. Maak daarom gebruik van de managementondersteuning van BUR.O en vertrouw jouw administratieve werklast aan ons toe. Dit geeft je mensen meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn.

Met BUR.O geven we administratief advies of administratieve bijstand aan jouw bedrijf. Naast onze expertise op het gebied van administratie, kan je je verheugen op ondernemerschap. Wij denken met je mee. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met klanten zijn onze administratieve duizendpoten uiterst geschikt om je te ondersteunen.

Ons brede scala aan diensten omvat niet alleen inleidende gidsen, managementadvies en tijdelijke assistentie bij administratief beheer, maar ook salarisbeheer en voorbereidingen voor het indienen van de boekhouding. We verzamelen informatie en maken alles correct in orde. Onze administratieve ondersteuning zorgt ervoor dat de accountant een duidelijk overzicht heeft, zodat hij snel aan de slag kan.

 

Voordelen

  • Geen vaste salariskosten op de payroll

  • Bieden van ondersteuning waar nodig

  • Flexibel in tijd (al vanaf enkele uren)

  • Duidelijke communicatie

  • 1 aanspreekpunt

  • Duidelijke facturatie

  • Tijdsbesparing

 

Onze service kan worden georganiseerd voor grote en kleine taken en voor lange of korte termijn. Wil je weten wat onze administratieve secretaresses je nog te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd naar een voorstel op maat? 

Contacteer ons! 

Weststraat 116 - 8770 Ingelmunster

Laurence Carton

0477 / 71 70 02

laurence@bur-o.be

Valerie Debaere

0477 / 52 44 22

valerie@bur-o.be

Jobs

© 2016 by BUR-O. powered by fireflies

Interesse om ons team te vervoegen?info@bur-o.be